MCA linear motion robotics

Vanaf 1 januari 2019 gaan MCA en Stamhuis Lineairtechniek verder onder één naam MCA. Gestoeld op een uniek concept van 3 strategische pijlers linear, motion & robotics zal het bedrijf zich de komende jaren blijven ontwikkelen als toonaangevende leverancier en industrieel automatiseerder voor de OEM- en maakindustrie. Onze kernwaarden hierbij zijn innovatie, ontzorging, toegevoegde waarde en totaaloplossingen.

Met 5 vestigingen, waaronder de in aanbouw zijnde nieuwe vestiging op de Brainport Industries Campus in Eindhoven, en met de kennis en ervaring van 51 productspecialisten is MCA vanaf 2019 nog beter in staat haar klanten vanuit de regio te bedienen.

MCA Varsseveld

Wat in 1994 begon met elektromotoren en frequentieregelaars groeide uit tot leverancier en projectbureau voor industriële automatisering en robotica. Met de overnames van Huppertz Technical Services (2016) en Beuk Engineering (2017) versterkte MCA haar kennis van elektroservice, onderhoud en paneelbouw.

Stamhuis Lineairtechniek

Met 25 jaar ervaring in lineaire geleidingen, aandrijvingen en modules is Stamhuis dé lineairspecialist voor machinebouw en maakindustrie Nederland. Het Lineaircenter in Twello beschikt over de grootste voorraad lineaire producten voor de industrie. Het team van Product Engineers ondersteunt actief bij berekening, selectie en 3D-ontwerp.

MCA 2019 en Smart Industry

Beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen met één gezamenlijke gedachte en passie: smart automation-oplossingen ontwikkelen én realiseren! De engineers die over meer dan 25 jaar ervaring in Lineairtechniek, Aandrijftechniek, Besturingstechniek en Robotica beschikken, werken intensief samen om machines en productieprocessen te automatiseren en te robotiseren.

Beide bedrijven zijn in 2015 geacquireerd door Biesheuvel Techniek. Sinds de fusie met Brammer in 2017 opereert de groep onder de naam Rubix Group.

Onze partners    Onze merken