Het snelste advies voor de beste machinebouwers

Geplaatst: 29-05-2017

De afgelopen 10 jaar heeft Stamhuis Lineairtechniek zich steeds verder ontwikkeld als een volwaardig ondersteunend technische partner voor de Nederlandse machinebouw. Zo werd er geïnvesteerd in een Linear QuickCenter in Twello. Dat dit een succes is, bleek uit het feit dat er binnen afzienbare tijd een uitbreiding van dit QuickCenter noodzakelijk was.

Regelmatig komen klanten nog dezelfde dag hun geleidingen afhalen bij ons QuickCenter in Twello! In de tussentijd is er een extra Kardex systeem geplaatst en zijn er nieuwe bewerkingsmachines toegevoegd aan het machinepark om de kwaliteit en service verder te vergroten. Profielrailgeleidingen worden nabewerkt d.m.v. een freesmachine. Er staat een slijpmachine om deze rails te kunnen koppelen en er is een richttafel aanwezig om spindels na het bewerken opnieuw te kunnen richten.

Stamhuis facet freesmachine
Detail facet freesmachine

De markt vraagt om meer en meer ondersteuning en een steeds snellere service vanuit de leverancier. Aanleiding voor ons om te investeren in nieuwe Product Engineers die u als klant in het beginstadium van een ontwerp graag meenemen door ons uitgebreide pakket lineairtechniek. Zo komt u al snel tot de juiste oplossing, waardoor u tijd uitspaart in de dynamische wereld van vandaag de dag.

Tweede Kardex Stamhuis Lineairtechniek

Door de samenwerking met de collega’s van ons zusterbedrijf Motion Control Automation B.V., kunnen we u tegenwoordig een complete lineaire oplossing inclusief motoren en besturing adviseren. Zo hebben wij al de nodige klanten ondersteund bij de integratie van onze motion toepassingen in hun projecten en machines. Lineaire systemen(X-Y-Z) inclusief de hardware voor de aandrijving en besturing hebben we vaak al binnen 3-4 weken bij u afgeleverd!

Graag bespreken we uw project bij u aan tafel, maar u bent ook van harte welkom in ons demo center in Twello. Hier kunnen we d.m.v. verschillende modellen aantonen welke kant we op kunnen gaan. Dus komt u voor een lineair vraagstuk te staan? Schakel ons tijdig in en we komen gezamenlijk tot een oplossing waar uiteindelijk ook úw klant tevreden mee aan de slag kan!

« Nieuws overzicht