Nieuwe dubbele buisverstellingen en klemelementen in RVS

Geplaatst: 08-05-2018

Stamhuis Lineairtechniek levert al sinds jaren de enkele en dubbele buisverstellingen van Inocon. Bij de dubbele buisverstelling bevindt de trapeziumspindel zich in het midden tussen de buizen. Standaard is deze buisverstelling niet voorzien van een afscherming. De mogelijkheid bestaat om hier bijvoorbeeld een vouwbalg te monteren ter bescherming. Dit brengt echter wel extra kosten met zich mee en de buisverstelling zal langer moet worden om dezelfde slag te kunnen maken.

Daarom ontwikkelde Inocon met “een” combinatie van bestaande mogelijkheden en dubbele buisverstelling, waarbij de spindel wél meteen afgeschermd is. De buisverstelling bestaat uit een enkele buisverstelling met astap en aan de andere zijde een buis zonder spindel. De sleuf in de buis met daarin de spindel wordt naar beneden gemonteerd, zodat de spindel afgeschermd is.

Uiteraard zijn ook deze buisverstellingen (weer) beschikbaar in de stalen (en) de RVS uitvoering.

Ook breide Inocon het programma klemverbinders verder uit met enkele nieuwe RVS uitvoeringen voor Ø30 en Ø50. Het betreft de KNSE, FLSE, FUSE en de WISE uitvoeringen. We kunnen voor u ook, in eigen huis, de standaard klemverbinders zwart poedercoaten.

Kijk voor de mogelijkheden op onze website www.stamhuislineair.nl of www.klemmverbinder.de

Voor meer informatie bel: +31(0)571 27 20 10

« Nieuws overzicht