Uitbreiding team Stamhuis Lineairtechniek

Geplaatst: 09-02-2017

Uitbreiding team Stamhuis Lineairtechniek
Door de aanhoudende groei van onze onderneming hebben wij onze afdeling Product Engineering uitgebreid met twee Product Engineers; Dennis Brendel en Juriaan ten Brinke.

Uitbreiding team Stamhuis Lineairtechniek

Dennis(Foto: 2e van rechts) heeft als Field Service Engineer ruime ervaring opgedaan in de wereld van Machinebouw. Zo heeft hij al de nodige praktische kennis van onze bekende Bahr lineair systemen.

Juriaan(Foto: geheel rechts) start bij ons aan zijn eerste uitdaging na afronding van zijn HBO studie Mechanical Engineering. Zo stapt hij met een frisse, maar degelijke basis de wereld van lineair motion binnen.

Beiden zullen onder de vleugels van onze ervaren Product Engineers de kneepjes van het vak geleerd krijgen en binnen afzienbare tijd volledig inzetbaar zijn om u op het gebied van lineair motion te kunnen ondersteunen.

Tevens is er een interne verschuiving geweest, waarbij Rowdy voor ’t Hekke (Foto: geheel links) de stap vanuit Logistiek/Productie naar de dagelijkse orderverwerking heeft gemaakt. Als commercieel medewerker binnendienst zal hij telefonisch meestal uw eerste aanspreekpunt zijn. Het gros van de orders op component niveau zullen door hem worden uitgewerkt. Uiteraard zal ook hij voldoende ondersteund worden om aan al uw klant specifieke wensen te kunnen blijven voldoen.

Ten slotte was er door de bovengenoemde verschuiving een vacature ontstaan op de afdeling Logistiek/Productie. Deze hebben wij reeds in november weten in te vullen. Na diverse kandidaten gesproken te hebben, bleek Jelle Brongers (Foto: 2e van links) onze man. Jelle heeft de laatste jaren elders veel ervaring opgedaan in de logistieke wereld en dat hebben we direct al kunnen merken.

Kortom ook hij zal weer van meerwaarde zijn voor ons, maar zeer zeker ook voor u!

Contactgegevens:

Dennis Brendel
Juriaan ten Brinke
Rowdy voor ’t Hekke
d.brendel@stamhuislineair.nl
j.tenbrinke@stamhuislineair.nl
r.hekke@stamhuislineair.nl
0571-277750
0571-277754
0571-272010
« Nieuws overzicht