Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering en robotica

Geplaatst: 07-05-2018

MCA & Stamhuis Lineairtechniek op Vision, Robotics & Motion 2018

Op 6 en 7 juni staat MCA samen met Stamhuis Lineairtechniek op de beurs Vision, Robotics, Mechatronics standnr. 140 die plaats vindt in het NH conference centre Koningshof te Veldhoven. Hier tonen onze Sales Engineers diverse toepassingen met de HC10 cobots en XYZ-positioneersystemen.

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van discrete productieprocessen. Of u nu eindgebruiker bent van een automatiseringsoplossing of integrator van componenten: tijdens Vision, Robotics & Motion vindt u laatste ontwikkelingen en ontdekt u welke mogelijkheden de nieuwste technologieën u bieden. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

Speciale aandacht gaat dit jaar naar toepassingen in food en pharma, systems engineering, de samenwerking tussen mens en robot in de productie-omgeving en logistieke toepassingen.

Aanmelden is gratis!

« Nieuws overzicht