Winkel combirollen: Sterk programma, ook in RVS!

Geplaatst: 06-11-2017

De firma Winkel GmbH is met ruim 35 jaar kennis en ervaring,  marktleider en een toonaangevend producent en machinebouwer op het gebied van hefmastprofielen, combirollen en speciaal machines. De combirolgeleiding kenmerkt zich door zijn brede inzetbaarheid in vele industrieën, m.n. daar waar hoge belastingen verplaatst moeten worden en een nauwkeurigheid van ±0,5 - 1 mm voldoende is.

Door de grote vraag naar RVS componenten vanuit de levensmiddelen-, chemische -, en de scheepsbouwindustrie, heeft Winkel haar programma uitgebreid met combirollen en profielen uit RVS 1.4301 (beter bekend als  AISI 304). Dit staal is chemisch bestendig en volkomen roestvast na blank beitsen. Het is daarom een RVS staal dat in zeer veel gevallen in deze industrieën toegepast kan worden.

Winkel biedt ook de mogelijkheid om standaard combirollen te voorzien van de corrosiebestendige Duralloy® coating en de profielen van een zinklaag. De loopvakken laat men onbehandeld en dienen goed in het vet te worden gezet.

Laat u informeren door Stamhuis Lineairtechniek naar de best passende oplossing voor uw toepassing.

Winkel Combirollen I 780 AP2
Winkel Profielen Pr Pro

klik hier voor meer informatie

« Nieuws overzicht