Over Stamhuis Lineairtechniek

RUBIX levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services. Industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren vertrouwen op RUBIX voor:

 • Aandrijftechniek incl. Elektrische & Mechanische Aandrijvingen
 • Lineair Techniek
 • Pneumatiek & Hydrauliek
 • Flow & Sealing
 • Tooling & Verspaning
 • Gereedschappen
 • Safety
 • Kunststoffen
 • Lastechniek
 • Bevestiging & Montage techniek
 • Reiniging & Industrial Supplies
 • Overige Mechanische MRO productgroepen

Totaalleverancier
RUBIX is een totaalleverancier voor alle onderhouds- en productie-benodigdheden; met meer dan 700.000 artikelen en continu groeiend. Klanten kunnen voor vragen en technisch advies terecht bij één vaste contactpersoon in één van de meer dan 35 lokale vestigingen en gespecialiseerde Business Units.

Industrial UP-TIME Services
Met Industrial UP-TIME Services bieden de specialisten van RUBIX technische en logistieke mogelijkheden om kosten te besparen en de productiviteit van haar klanten te verbeteren.

Onze Distributie
Uw orders worden binnen 24 uur verwerkt. Wij leveren vanuit onze distributiecentra in Venlo, Spijkenisse of vanuit lokale voorraadhoudende vestigingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en in staat om u in noodsituaties van dienst te zijn. Bekijk HIER de film over ons Distributiecentrum Venlo. Bron: NVNederland KanaalZ.

Duurzaam ondernemen
Het continu initiëren en stimuleren van activiteiten ter ondersteuning van Duurzaam ondernemen in onze Fabrikant – Distributie – Gebruiker keten is een kernthema in ons beleid. Keuzes voor toeleveranciers en producten worden mede hier op gemaakt. Intern ligt de focus op kennisontwikkeling en uitnodigende werkomstandigheden, reductie van afval en energieverbruik en efficiënte werkprocessen. Klanten adviseren en stimuleren wij o.a. tot het gebruik van duurzame producten in hun productie- en onderhoud proces.
In 2012 zijn dan ook drie MVO product classificaties ontwikkeld: UP-TIME Product, Ergonomic Product en Green Product.

Kwaliteitszorg
In een technische handelsorganisatie is het essentieel dat er een duidelijke koers voor de onderneming is uitgezet. Wij hebben onze bedrijfsdoelstellingen met betrekking tot servicegraad, kernassortiment en voorraadniveau volledig in ons ISO 9001:2008 gecertificeerd kwaliteitssysteem geïntegreerd. Naast het waarborgen van onze interne processen, wordt het klantgericht functioneren van de organisatie constant objectief gemeten en geëvalueerd. Zo wordt het totale orderproces gemonitord, maar wordt er ook aandacht besteed aan het nazorgtraject.

Technisch advies
RUBIX kiest ervoor om als intermediair te functioneren tussen fabrikant en u als eindgebruiker door mee te werken aan technische en commerciële beslissingen. Het benodigde kennisniveau om dit te kunnen realiseren houden wij op peil door continu te investeren in opleidingen met onze fabrikanten zoals SKF, Schaeffler, SEW, ABB, Festo, Bosch Rexroth, Sandvik Coromant, Dormer, Lincoln Smitweld, Optibelt, Renold, Tsubaki, Nilfisk Alto, UVEX, 3M, Bata etc. U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers u blijven ontzorgen met technisch advies!

Bestel Online
Bezoek onze webshop www.btshop.nl. Op deze webshop kunt u 24 uur per dag onze producten raadplegen en bestellen. Daarnaast hebben wij diverse E-business oplossingen zoals EDI, P-cards en OCI Punch-Out en samenwerking met o.a. Endorsia, Tblox en Hubwoo.